اورانیوم که ماده خام اصلی مورد نیاز برای تولید انرژی در برنامه های صلح آمیز یا نظامی هسته ای است، از طریق استخراج از معادن زیرزمینی یا سر باز بدست می آید. اگر چه این عنصر بطور طبیعی در سرتاسر جهان یافت میشود اما تنها حجم کوچکی از آن بصورت متراکم در معادن موجود است
مهدی مهریزی» در گفتوگویی مشروح با خبرنگار آئین و اندیشه باشگاه خبری فارس «توانا»، با اشاره به رفتار دین با آداب و سنن ملّی، به بررسی احادیث و روایات اسلامی پیرامون نوروز پرداخت که در پی میآید:
# خواست دین، برچیدن بساط سُنن ملّی ـ قومی نیست ادامه مطلب...
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و تبریک سال نو
سه شنبه باران شدیدی در مناطق اسدیه ،هندوالان، و قسمت های مختلف شهرستان درمیان شروع به باریدن کرد که البته در بعضی از مناطق تگرگ شدیدی هم بارید .این در حالی بود که در شهر طبس مسینا از باران خبری نبود شب هنگام ناگهان صدای غرش رودخانه ای که سالها آبی به خود ندیده بود همه را متوجه خود کرد. و ناگهان مردم آسیای جان محمد طبس خود را در محاصره سیل دیدند . آب با قدرت سر سام آوری وارد خیابان ها و کوچه های آسیاب جان محمد شد و به سرعت راه خود را به داخل منازل پیدا کرد و باعث شد مردم سراسیمه از خانه های خود فرار کنند . به طوری که حتی فرصت پیدا نکردند لباسی برای خود بردارند یا مدارک خود را بردارند و بعضی که فرصت پیدا نکردند از خانه خارج شوند بر روی پشت بام منازل خود رفتند تا از سیل در امان باشند
ادامه بزودی
متن کامل پیام نوروز 1388 رهبر معظّم انقلاب اسلامی«مدظلّهالعالی» همزمان با حلول سال 1388 هجری شمسی خطاب به ملت ایران ایراد شد به شرح زیر می باشد:
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظّم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال نو، سال جدید را سالی مهم خواندند و با ابراز امیدواری درباره غلبه قدرت ایمانی ملت ایران بر همه حوادث و تحولات این سال، افزودند: با توجه به اهمیت "حیاتی و اساسیِ مصرف مدبرانه و عاقلانه منابع کشور"، سال جدید را در همه زمینه ها و امور، سال اصلاح الگوی مصرف می دانم.
ایشان، نزدیکی نوروز امسال را به ایام ولادت خاتم النبیین(ص) و امام جعفر صادق(ع)، باعث شرافت بیشتر عید نوروز دانستند و با تبریک این عید سعید به آحاد ملت عزیز ایران، هم میهنان خارج از کشور و ملتهایی که نوروز را گرامی می دارند، برای همگان سالی سرشار از نیکویی و سعادت آرزو کردند.
فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند
و خدا هر بار به فرشتگان این گونه می گفت:
می آید، من تنها گوشی هستم
که غصه هایش را می شنود
و یگانه قلبی ام که دردهایش را در خود نگه می دارد
و سر انجام گنجشک روی شاخه ای از درخت دنیا نشست.
فرشتگان چشم به لبهایش دوختند
گنجشک هیچ نگفت و خدا لب به سخن گشود:
" با من بگو از انچه سنگینی سینه توست."
گنجشک گفت "
لانه کوچکی داشتم ،
ارامگاه خستگی هایم بود و سرپناه بی کسی ام .
تو همان را هم از من گرفتی .
این توفان بی موقع چه بود ؟
چه می خواستی از لانه محقرم کجای دنیا را گرفته بود ؟
و سنگینی بغضی راه بر کلامش بست.
سکوتی در عرش طنین انداز شد .
فرشتگان همه سر به زیر انداختند.
خدا گفت " ماری در راه لانه ات بود .
خواب بودی . باد را گفتم تا لانه ات را واژگون کند.
انگاه تو از کمین مار پر گشودی .
گنجشک خیره در خدایی خدا مانده بود.
خدا گفت " و چه بسیار بلاها که به واسطه محبتم
از تو دور کردم و تو ندانسته به دشمنی ام بر خاستی.
اشک در دیدگان گنجشک نشسته بود .
ناگاه چیزی در درونش فرو ریخت.
های های گریه هایش ملکوت خدا را پر کرد
راستی نظر بدید هر که هر چی بخواد براش میزارم همه جوره در خدمتیم
هوالمحبوب
گاهی در سخترین دلها وسنگی ترین قلبها هم میشه رویش یک زیبایی رو شاهد بود
اگر خدا بخواهد
عنوان: تصویرپردازی از ویژگیهای آینده موعود و تاثیر آن بر سازمان: به سوی الگوی قرآنی
موضوع: مدیریت اسلامی
پدیدآور: افضلی، علیرضا
استاد راهنما: ولیالله نقیپورفر
استاد مشاور: غلامرضا گودرزی
سال تحصیلی: زمستان 1386
دانشگاه: امام صادق (ع)
چکیده: تصویرپردازی از آینده یکی از حوزههای مورد بحث در آیندهنگری میباشد. این حوزه با دو رویکرد القایی و بصیرت بخش قابل انجام میباشد. تصویر پردازی از آینده را نمیتوان با رویکرد القایی انجام داد چرا که از مشروعیت برخوردار نمیباشد و در سیر زمان محکوم به شکست است. بنابراین جهت ارائه تصویری عقلایی و منطقی از آینده باید آن را با رویکرد بصیرتبخش دنبال نمود. لذا تنها زمینه آیندهنگری الهی است که منجر به تصویرپردازی بصیرتبخش میباشد. ادیان و به ویژه دین اسلام و خصوصا" مذهب تشیع سرشار از تصویرپردازیها از آینده میباشد. در قرآن کریم و روایات ائمه علیم السلام نکات برجستهای در مورد آینده و خصوصیات آن ذکر شده است. در این تحقیق بر آن هستیم تا تصویری روشن از آینده موعود براساس آیات قرآن کریم و روایات ذیل آنها ارائه داده و در نهایت تاثیر این تصویر بر سازمانهای فعلی را مورد بررسی قرار دهیم. در این تحقیق ابتدا در فصل اول کلیات تحقیق و در فصل دوم ادبیات موضوع تحقیق شامل مباحثی در رابطه با آیندهنگری، آرمانشهرپردازی، تصویرپردازی ارائه شده است. در فصل سوم تحقیق در بخش اول روشهای تحقیق در آیندهنگری مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت روش تصویرپردازی به عنوان بهترین روش در حوزه آیندهنگری الهی معرفی شده است. در بخش دوم آن روش تحقیق در الهیات با توجه به موضوع تحقیق مورد بررسی اجمالی قرار گرفته است. این روش از دو قسمت گردآوری اطلاعات و تحلیل آن تشکیل شده است. در قسمت گردآوری اطلاعات از روش کتابخانهای و در قسمت تحلیل اطلاعات از روش استنباطی - اجتهادی رایج در حوزههای علمیه و همچنین روش تفسیر قرآن به قرآن استفاده شده است. در فصل چهارم در بخش اول مبانی مورد نیاز جهت ورود به بحث تصویرپردازی از آینده براساس آیات و روایات، ارائه شده و در بخش دوم تصویر آینده موعود براساس آیات قرآن کریم و روایات ذیل آنها ارائه شده است. در نهایت در بخش سوم استراتژی انتظار به عنوان تأثیر تصویر آینده موعود بر سازمانهای فعلی بیان شده است. در فصل پنجم تحقیق نتیجهگیری و پیشنهادهای تحقیقاتی در رابطه با تحقیقهای آینده ارائه شده است. تصویری که براساس این تحقیق از آینده موعود ارائه شده است تصویری امید دهنده و روشن از آینده است. تصویری است که بر پیروزی حق بر باطل تأکید داشته و اساس آن بر گسترش عدل و فراگیر شدن آن است.