بسم الله الرحمن الرحیم
در مورد احمدینژاد بازهم مرتکب اشتباه انتخابات نهم شدهاند
سردار سرلشکر بسیجی سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستادکل نیروهای مسلح در جلسهای که به مناسبت سیامین سال پیروزیانقلاب اسلامی و با حضور تعدادی از یاران انقلاب برگزار شد، به تحلیل شرایط اجتماعی ایران پیش از انقلاب و مقایسه آن با شرایط کنونی پرداخته است. سرلشکرفیروزآبادی در بخشی از سخنان خود با ارائه تحلیلی از انتخابات نهم ریاست جمهوری باز هم بر نظریه خود مبنی بر لزوم بررسی "پدیده احمدی نژاد" تاکید کرده و ابعاد دیگری از این نظریه را تبیین نموده است. رئیس هیات امنای دانشگاه عالی دفاع ملی در بخشی از این سخنان نیز با توجه به شرایط ایران اسلامی، شرایط کنونی انقلاب را در مرحله ویژه ای از الهام بخشی برای جهانیان عنوان کرده است.
به گزارش رجانیوز، وی که در سخنانی با عنوان " امروز انقلاب، ما را به چه میخواند؟" با این جمع سخن می گفته است، شرایط قبل از انقلاب اسلامی را اینگونه تبیین می کند: " قبل از انقلاب، ساواک در تعقیب، تحت فشار قرار دادن، شکنجه، زندان، تبعید و کشتن همه کسانی بود که در کشور در حال مبارزه بودند.ما گروههای مخالف خود را هم تحمل میکردیم؛ در عین حال که با آنها مخالفت و علیه آنها تبلیغ و بحث میکردیم و جوابشان را میدادیم و علیه آنها کتاب مینوشتیم و سخنرانی میکردیم، اما وقتی به هم میرسیدیم مثل رفیق بودیم و در برنامهریزیهایی که میخواستیم علیه شاه انجام بدهیم قطعا کسی در جلسه نمیفهمید که این کمونیست است و آن یکی مسلمان و آن دیگری مرام دیگری دارد و اگر هم جدا از هم کار میکردیم نوعی اتحاد و توافق نانوشته داشتیم."
نقش کمرنگ گروه های سیاسی در پیروزی انقلاب اسلامی
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در با یادآوری روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و نقش کمرنگ گروه های سیاسی در آن می گوید: "پیروزی انقلاب هم همین طور شد. وقتی که پیام امام آمد و حرکت عمومی در کشور آغاز شد، همه آمدند، الاّ اینکه اول که گروههای مختلف آمدند، با آرم و مشخصات آمدند و خواستند که خودشان را در تظاهرات نشان بدهند. بعد که تظاهرات مردم کامل شد اینها دیدند که اصلا در این قضیه کم میآورند و در تظاهرات ترجیح دادند که آرم و علائمشان را هم نیاورند چون در جمعیت گم میشدند، ارزش آن را نداشت."
وی با بیان خاطره ای از تلاش منافقین برای مصادره حرکت های مردمی، تلاش آن ها را اینگونه توصیف می کند: "حتی منافقین برای اینکه از این شرایط فرار کنند یک نوبت در مشهد این کار را کردند؛ به تعداد 20درصد مردم تعداد زیادی آرم با پایه بین مردم پخش کردند. بعد که راهپیمایی شروع شد، دادند دست مردم، بعد یک روحانی همنام یکی از روحانیون مشهور مشهد را هم فریب دادند (که الان هم در قید حیات است و در صراط مستقیم حرکت میکند) این هم آمد و بلندگو به دست گرفت، از همان صف اول تظاهرات در هرگروهی جلو میایستاد و صحبت میکرد که این مجاهدین ریشه و سابقه مبارزه بسیار عمیقی دارند، بسیار افراد خوبی هستند، اینها همراه انقلابند و حق به گردن انقلاب دارند. خلاصه، طوری تبلیغ میکرد که این آرمها از دست کسی نیفتد و اگر کسی آمد از آنها بگیرد، ندهند. این کار را در طول این راهپیمایی کردند. من خودم شاهد آن تظاهرات بودم پس از مدتی دیدند فایدهای ندارد، تبلیغاتشان را جمع کردند."
اما فیروزآبادی رمز این موفقیت را اتحاد ملت می داند و این چنین این واقعیت را توصیف می کند: "واقعا ملت متحد بودند و بر این اساس انقلاب پیروز شد، اما اگر بین گروههای مردم تفرقه میافتاد، ممکن بود توسط گروهکهای وابسته به شرق و غرب و متحجرین از آن سوء استفادههایی هم بشود که خوشبختانه هم تفرقه و هم تفرقهانگیز در حرکت دسته جمعی ملت بزرگ محو شد. الحمدالله با اتحاد ملت انقلاب پیروز و مستقر شد و آرامشی به دست آمد. "
انتقاد از برخی جناح بندی های سیاسی بین معتقدین به انقلاب
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنان خود، اینچنین به نتایج شفاف تر شدن خطوط پس از پیروزی انقلاب می پردازد: " سه چهار سال اول انقلاب این طور زندگی کردیم، بعد قاعدتاً برابر معیارهای اصلی انقلاب، باید این حدود مشخص میشد، یک مقدار باعث خطکشیها شد و بالاخره کسانی که مخالف انقلاب بودند حذف شدند؛ زیرا خود آنها دیگر نمیتوانستند همراه انقلاب بیایند و دست آنها برای ملت رو شده بود و دیدند شعارهای آنها در این ملت جایی ندارد، ملاک، خط حضرت امام بود و باید همه با هم میبودند."
وی با نگاهی منتقدانه نسبت به جناح بندی های به وجود آمده در جریان معتقد به انقلاب در سالیان بعد از حذف مخالفین انقلاب، برخی از این جناح بندی ها را غیر قابل قبول می داند و می گوید: "پس از چند سال عدهای در خط امام آمدند، سلیقهها و برداشتهای متفاوت درست کردند تا اینجا همراهی با حضرت امام را هم پذیرفتند. سپس چند گروه شدند، بعد در هر گروه برداشتها و سلیقههای متفاوت پیدا شد، انسان به عمق آدمها نگاه میکند، میبیند که روحیه و نگاهشان نسبت به اساس و اصول انقلاب فرقی نمیکند، ولی در دستهبندی گروهی و حزبیشان شعارهایی متفاوت میدهند، یک آدمی با یک ماهیت و سابقه انقلابی میآید، از یک موضوعی با یک ماهیت مخالف دفاع میکند این دیگر خواست حزبی و گروهی است. "
اشتباه خود در برخورد با احمدی نژاد را در این انتخابات نیز می خواهند تکرار کنند
سرلشکر فیروزآبادی اما در بخشی از سخنانش با اشاره به همین رویکردهای گروهی و حزبی، باز هم به نظریه خود حول انتخابات نهم ریاست جمهوری، یعنی " پدیده احمدی نژاد" می پردازد و با اشاره به انتخاب وی در این انتخابات، عملکرد خواص را در این برهه زیر سوال می برد: "بر این اساس الان خواص از عموم ملت عقب و یا جدا افتادهاند، پدیده احمدینژاد همین بود؛ اصلا اینکه من احمدینژاد را به عنوان یک پدیده مطرح کردم به خاطر این بود که خواص، همه بر اساس منافع گروهی آمدند و مواضعی را انتخاب کردند و به سمتهایی رفتند که مردم مواضع جمع اینها را نپسندیدند و به انتخاب جدید و متفاوت دست زدند."
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در مورد انتخابات 76 نیز نظری مشابه دارد: "انتخاب دوم خرداد، انتخاب مردم بود، انتخاب بعدی هم یعنی انتخاب آقای دکتر احمدینژاد محصول همین تفکر بود. یک کسی که آمد دوباره حرفهای امام (ره) را و یا حرفهایی غیر از حرفهای سیاستمداران حاکم را مطرح کرد، مورد قبول و انتخاب مردم، واقع شد."
اما فیروزآبادی در ادامه با انتقاد ازنحوه تعامل خواص با دولت نهم به اشتباه مجدد آنان اشاره می کند: "بعد از این پدیده، این خواص نیامدند با ایشان همراهی کنند، دوباره دست به تبلیغ زدند و مدعی صحت کارهای گذشته خود شدند و از گروههایی از خود نیز انتقادهایی کردند، خواص رفتند در سطح عمومی مدعی حق مردم قرار گرفتند که یک فاصلهای بین دولت و ملت ایجاد کنند که باز به خاطر تلاش فوقالعاده دولت در خدمت به مردم و پایداری بر ارزشها، مردم نپذیرفتند."
وی در ادامه نیز بر همین مبنا و با اشاره به اشتباه تاریخی فوق، به تحلیل رفتار انتخاباتی در انتخابات دهم می پردازد: "حالا بعضیها معتقدند این فاصلهای که گروههایی از سیاستمداران بین دولت و مردم انداختند موفق بوده و توانستهاند نظر مردم را جلب کنند؛ بنابراین در این انتخابات ریاست جمهوری، میتوانند یک کاندیدای ریاست جمهوری جدید معرفی کنند و مساله احمدینژاد را تمام کنند ولی این اتفاق نمیافتد، اشتباه میکنند، یعنی همان اشتباهی را که قبلا کرده بودند و باعث شده بود که مردم دنبال یک کاندیدای جدید بگردند."
فیروزآبادی برای نظریه خود شاهد مثال هایی نیز می آورد: "اصلا پدیده خاتمی هم همین بود. مردم به خاطر شعارهای او 22 میلیون رای ندادند، بلکه مردم به شعارهای خاتمی، فقط به خاطر فرد جدید رای دادند و دو دوره هم مردم به وی فرصت دادند، شاید به خواستهای ملت توجه شود اما متاسفانه مأیوس شدند. بعد خاتمی نتوانست و آمدند مواردی را مطرح کردند که حالا خود ایشان هم دارد به آن چیزها انتقاد میکند که اشتباه بود."
وی در پایان این بخش از سخنانش توصیه هایی نیز به کاندیداهای انتخابات دهم دارد: "در دور نهم انتخابات ریاست جمهوری مردم در میان کاندیداها به کسی رو آوردند که حرف از خدمتگزاری، محبت و راه امام میزد، به او رای دادند. امروز ما انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری را در پیش روی داریم البته هر یک از رجال محترم کشور که در خود صلاحیت و قابلیت ریاست جمهوری را دارد وظیفه دارد خود را به ملت ارائه کند و ملت نیز با هوشیاری و چشمان باز به کاندیدای مورد نظر خود رای خواهند داد. ضمنا باید به این نکته توجه شود که دولت احمدینژاد نشان داد ریاست جمهوری ظرفیت کاری بسیار بالایی دارد و توانمندی و تحرک زیادی میطلبد و مناسب افراد بازنشسته و خیلی مسن نمیباشد."
عضو برجسته شورای عالی امنیت ملی، نگاهی نیز از رویکرد امنیت ملی به تلاش ها و رقابت گروه های سیاسی دارد: "رقابت واقعی در انتخابات رقابت در خدمت به اسلام و کشور و ملت است و پسندیده و لازم است اما گروههایی هستند که تلاش میکنند با نفوذ به دولت و مجلس، راه را برای نفوذ بیگانگان و قدرتها باز کنند و میخواهند انقلاب و کشور را به سمت لیبرالیسم غربی ببرند. این دیگر رقابت بر سر خدمت نیست، رقابت بر سر کسب قدرت است."
وی دولت وحدت ملی را نیز بی تناسب با شرایط کنونی ایران می داند: "دولت وحدت ملی هم که مطرح شد، برای شرایط مستحکم کشور عزیزمان حرف بیتناسبی بود. دولت وحدت ملی وقتی تشکیل میدهند که امنیت ملی و تمامیّت ارضی کشور به خطر افتاده باشد و برای حفظ آنها و تحکیم کشور مابین گروههایی که با یکدیگر میجنگیدند و تفرقه خونین آنها امنیت ملی را با خطر مواجه کرده بود به هرکس سهمی بدهند و توافق کنند به صورت شرکت سهامی، حاکمیت ملی برقرار کنند. لکن بحمدالله ملت ما متحد هستند و وحدت در ایران برای همه جهان مثال زدنی است."
وحدت رمز عبور شرایط ویژه ای که انقلاب اکنون در آن واقع شده است
وی در بخش دیگری ازسخنان خود به جهش انقلاب در توسعه و الهام بخشی آن اشاره کرده و می گوید: "به هر حال ما الان در مرحلهای از انقلاب هستیم که واقعا یک اقبال جهانی به شعارهای انقلاب ایجاد شده، درست است که در قضیه غزه مردم روی جنایات جنگی، حقوق انسانها و کشتن کودکان و زنان و بیرحمی در کشتار مردم غزه تکیه کردهاند، ولی سّر همین، مخالفت با استکبار بود، سرّ آن مخالفت با صهیونیسم بود. آنها هم آمدند همین پرچمی را که امروز باید برمیداشتند، برداشتند ولی در دلشان همان چیزهایی بود که انقلاب اسلامی به دنیا صادر کرد، عدالتخواهی و مخالفت با ظلم بود، مخالفت با تبعیض بین ملتها بود، در این شرایط حقیقتاً ما بیشتر از قبل نیازمند تذکر آن آیه شریفه هستیم که تذکر میدهد قبل از جاهلیت را و میگوید حالا اگر متفرق شوید، همدیگر را رها کنید، فشل میشوید از هم پاشیده میشوید "فتذهب ریحکم" این عظمتی را که خدا برای انقلاب شما درست کرده، دست خدا هم هست، شما که متفرق شدید، این نعمت از شما گرفته میشود."
وحدت در سیاسیون داخلی، کشورهای اسلامی و نیروهای مسلح دغدغه ای است که فیروزآبادی در ادامه بیان این مطلب به آن یادآور می شود: "به گفته قرآن، بادتان خالی میشود و عزت و شکوهتان از بین میرود یعنی همه این عظمتی که انقلاب دارد. همه این شعارهایی که ما میدهیم، همه این همتهایی که در حال انجام است، همه این آثاری که بشریت را به حرکت درآورده است و راه انبیاء در حال شکوفا شدن است اگر ما متفرق شویم، شکوفهها که زده، پژمرده میشود، میریزد و درختها خشک میشود."
وی با اشاره به سیاسیون داخلی ادامه می دهد: "بنابراین در جهت وحدت ملی، حول محور ولایت، با هم باید مهربانتر باشیم، همه جای کشور باید با هم مهربانتر باشند، یک مقداری باید این رویاروییهای تلخ سیاسی بین خودیها کنار گذاشته شود. از منهای بینهایت تا به اضافه بینهایت روی خودیها برخورد میکنیم؛ در حالی که این منهای بینهایت تا صفرش مربوط به کفار، منافقین و کسانی هست که دلهایشان مرض دارد."
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام لزوم حفظ این وحدت را در روابط برادرانه با کشورهای اسلامی نیز گوشزد می کند: "کسی که "لا اله الا الله، محمد رسول الله" را گفت از ما و با ماست، پاک و مسلمان است، متحد ماست. درست است که همه ما کم و زیاد نیاز به هدایت، اخلاق و معالجه داریم که برسیم به اسلام ناب انشاءالله، اما نباید طوری عمل کنیم که هرکس با ما اختلاف نظر و عقیده دارد او را هل بدهیم، بروند سمت کفار و منافقین، هل بدهیم به سمت دشمنان اسلام."
سرلشکر بیسیجی فیروزآبادی، لازمه عبور از این مرحله انقلاب را نیز پرداختن به مقوله وحدت می داند: "ما با کشورهای همسایه هم باید روابط برادرانه و نزدیک و همکاری منطقهای داشته باشیم. خیلی از کشورها هم همین طور است، واقعا یکی از راههای بر طرف کردن تهدید، جذب خودیهاست که ما هرچه میتوانیم دایره جذب خودیها را وسیعتر کنیم، در داخل شیعه و سنی هم همین طور است، جذب برادران مسلمان مهم است، واقعاً حضرت آیتالله العظمی خامنهای عزیز در این یک ماه اخیر صحبتی فرمودند در مورد روابط برادرانه با اهل سنت، خیلی حکم قوی بود، منع کردند هرگونه اختلافی را، هرگونه تحریکی را، اینها لازمههای این مرحله از انقلاب است و بسیار باید مورد توجه قرار بگیرد."
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پایان نیز با اشاره به توجه افکار عمومی برای محاکمه جنایتکاران جنگی در غزه، عاملان این جنایات را دولتمردان این رژیم می داند و نه فرماندهان نظامی: "یک مسالهای که امروز با آن مواجهیم این است که امروز جهان، جنایات جنگی و اقدامات شرمآور رژیم صهیونیستی را در غزه محکوم میکند. از روزی که بحث محاکمه جنایتکاران جنگی مطرح شد، سران جنایتکار و مسببان اصلی کشتار بیرحمانه کودکان و زنان و حملات به مساجد و بیمارستانها، خانههای مردم و دفتر سازمان ملل برای فرافکنی و انحراف موضوع، مساله جلوگیری از افشای نام افسران ارتش صهیونیستی و فرماندهان را مطرح کردند و امروز لایحه دفاع از افسران و فرماندهان را تهیه کردهاند. دنیا نباید فریب بخورد. جنایتکار جنگی و آن کس که باید محاکمه شود و مجرم است سران خود خواه و فرصتطلبی هستند که بخاطر اغراض سیاسی پای ارتش را به این جنایات کشیدند، هرچند فرماندهان خیانتپیشه و جبار و بیانصاف که تن به این جنایت دادند و مردم مظلوم غزه را کشتار کردند، در جای خود باید محاکمه و مجازات شوند.